Úvod / Informácie / Ochrana osobných údajov
Tlačiť

Ochrana osobných údajov

Všeobecné pravidlá ochrany osobných údajov (GDPR).

Ochrana osobných údajov

Naša spoločnosť sa zaviazala dodržiavať ochranu osobných údajov v zmysle ustanovení európskeho parlamentu a rady EÚ 2016/679 z 27. Apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní ich osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (GDPR) a podľa ustanovení zákona 18/2018 Z.z. z 29. Novembra 2017 o ochrane osobných údajov.
Spracovávame vaše osobné údaje len v nevyhnutnom objeme v súvislosti realizácie vašej objednávky vytvorenej na našom internetovom obchode. Celý tento proces spracovania vašich osobných údajov prebieha pod zárukou primeranej bezpečnosti, ktorá nám vyplýva z uvedených nariadení. Naša spoločnosť používa na ochranu uložených údajov v elektronickej podobe platený profesionálny antivírus a firewall od spoločnosti ESET, program Windows Defender, Malware Fighter a platený program Advanced System Care od spoločnosti IObit, všetky programy sú pravidelne aktualizované, čím je aj neustále zabezpečená kontrola ich funkčnosti.
Vaše osobné údaje spracovávame v rozsahu : meno, priezvisko, adresa trvalého bydliska resp. adresa pre doručenie tovaru, emailový kontakt, telefónne číslo resp. mobil. Tieto údaje sú uložené v našej databáze zákazníkov a sú nevyhnutné ku komunikácii s vami a k vybaveniu a doručeniu tovaru v zmysle vašej objednávky.
Súhlas pre spracovanie vašich osobných údajov získavame priamo na našom internetovom obchode priamo pri vytváraní objednávky môžete označiť  kliknutím na zaškrtávacie políčko pre súhlas so spracovaním vašich osobných údajov vo vyššie uvedenom rozsahu ( podobný postup ako pri súhlase s našimi obchodnými podmienkami ). Bez tohto vami potvrdenom súhlasu bohužiaľ nebudeme môcť vašu objednávku spracovať.
Osobné údaje zákazníkov nášho internetového obchodu sa spracovávajú a ukladajú v administrátorskom prostredí, ku ktorému je prístup len po zadaní hesla, ktoré sa pravidelne mení. Navyše náš internetový obchod je zabezpečený tzv. SSL certifikátom, ktorý slúži na zvýšenie bezpečnosti pri spracovávaní údajov, ktoré nám pri vytváraní objednávky poskytnete a v neposlednom rade prispieva k našej dôveryhodnosti.
Všetky osoby, ktoré prichádzajú do styku s týmito údajmi sú našou spoločnosťou riadne vyškolené v súvislosti s ochranou osobných údajov GDPR ako pracovať s osobnými údajmi zákazníkov a sú zaviazané mlčanlivosťou formou písomnej zmluvy . Povinnosť mlčanlivosti musí trvať aj po skončení pracovného pomeru dotknutých osôb v našej spoločnosti, k čomu ich zaväzuje písomná zmluva.
Naša spoločnosť neustále sleduje stav a vývoj v danej oblasti spracovávania osobných údajov a pri každej zmene daných pravidiel  a v legislatívne určenom čase bude tieto zmeny aktualizovať na stránkach internetového obchodu, tak aby aj naďalej bolo používanie osobných údajov našich zákazníkov bezpečné.

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Galéria k článku

Vybrané články

Detoxikácia organizmu

Detoxikácia organizmu

Detoxikácia nielen pre zdravie, ale aj pre krásu

Predmenštruačný syndróm - PMS

Predmenštruačný syndróm - PMS

Hormonálna nerovnováha

Choroby súvisiace s obezitou

Choroby súvisiace s obezitou

Obezita sa dnes považuje za ochorenie, ktorého závažnosť je porovnateľná s ischemickou chorobou srdca.

Menopauza

Menopauza

Menopauza - posledná menštruácia v živote ženy.

Green Gold IMUNE SLOVENSKO - zelené zlato od firmy WellStar

Green Gold IMUNE SLOVENSKO - zelené zlato od firmy WellStar

Výživový doplnok IMUNE prináša pocit väčšej vitality a energie počas dňa a zlepšuje schopnosť koncentrácie.

Zelená káva a jej účinky

Zelená káva a jej účinky

Prírodná forma chudnutia. Zelená káva napomáha spaľovať tuky a má antioxidačné účinky.

Výrobky FLAVIN 7® - zdravé telo - silná imunita.

Výrobky FLAVIN 7® - zdravé telo - silná imunita.

Najčastejšie otázky o skupine výrobkov FLAVIN 7®

Kmeňové bunky

Kmeňové bunky

Nový objav, nová kategória v skupine výživových doplnkov - OLIMPIQ® STEMXCELL.

TOPlist